Dåseøl med pant

FDF Vind mener helt klart at en dåseøl med pant på må være det mest mærkelige stykke affald der var på rute 1, Ørnhøj i Herning kommune, da de i samarbejde med Ren Natur var ude med snappere og poser i den gode sags tjeneste for en renere natur.

Et knækket flag med guldknop og et skærebræt hørte også til i den mærkelige bunke, mens plastik, dåser og cigaretskod var det der var mest af.

”Det var en god oplevelse. Sejt med udstyr – veste og snappere. Det var godt med materiale til indsamlingslederen, så man kunne svare på spørgsmål omkring skrald og hvor lang tid det tager for en dåse at forgå i naturen osv.”

”Det giver noget til vores unge mennesker, at de deltager i “noget større” end bare en almindelig affaldsindsamling i kredsen og det er altid lidt særligt, når vi “arbejder” for andre”

Det bedste var dog den opbakning som FDFerne mødte på vejen, hvor folk spurgte ind til deres arbejde og gav dem positive kommentarer med.

Sponsorpengene skal bruges til et stort arrangement i Tivoli Friheden i Aarhus, hvor både FDF og Spejderne er inviteret. ”I år har vi fået overnatningspladser inde i Tivoli Friheden, så måske vi får lov til at sove i radiobilerne”