Masser af affald – masser af snak – masser af samvær

23 deltagere fra Aarhus Tigers tog det helt store slæb da de d. 30. juni var på en 12 km. lang rute omkring True.

Det blev til 10 fyldte sække med meget forskelligt affald: cigaretskod, plast i små stykker på græsslåning, balloner, sugerør, plastlåg og krus, servietter, boner, pap, byggeaffald, småt metal, dåser.
Der var også en del mærkeligt affald: Spånplader, masser af balloner fra BR, boner fra Bauhaus, papkasse fra TV, bløde plastdele fra lastbiler og 2 store skilte fra samme butik.  

Selvom turen var lang og mængden af affald stor, så havde foreningen en rigtig god dag med masser af snak og socialt samvær.

” Vi synes at det er vigtigt at have oplevelser som handler om andet end vores sport. Vi nyder at gå sammen, får mange gode snakke og laver noget som styrker det sociale sammenhold. Vi yder for at kunne nyde.”

”Det bedste var at en del trafikanter dyttede, gav 👍🏻 op og råbte Tak!”

”Vi vil alle gerne kunne nyde en ren natur, vi oplever tit at nogle har smidt affald på vores anlæg og baner, så vi vil gerne hjælpe til at få fokus på affald i skraldespanden.”

Aarhus Tigers er en af Danmarks største amerikanske fodboldklubber.
Foreningen blev stiftet i 1990 med amerikansk fodbold som aktivitet. Klubben har vundet 4 danske senior mesterskaber.

”Aarhus Tigers er en forening hvor alle kan være med. Vi inkluderer børn, unge og voksne med bl.a. ADHD og autisme på holdene. Vi ser øget trivsel og udvikling pga. inklusionen. Man oplever at høre til, være god til noget og at andre har brug for en. Mange får livslange venskaber i klubben. Venskaber på kryds og tværs af holdene”

De gode sponsorpenge skal bruges på en Football Camp en weekend