Cigaretter, cigaretter, cigaretter

For Fredericia Tegnsprogsforening var det meget overraskende så mange cigaretskod de fandt, da de d. 20. juni var ude at samle affald med Ren Natur på rute 3, Indre Ringvej og Egumvej i Fredericia.

En tidligere ryger, og medlem af foreningen, fik helt dårlig samvittighed over at han førhen har været med til at skodde mange cigaretter i naturen.

Udover cigaretskod fandt de også Mc Donaldsposer og bægere, plastikposer, dåser, slikpapir, tagpap og havehandsker. Det mest mærkelige affald var et brillestel.

3 sække blev helt fyldt op og resten af sækkene blev kun lidt fyldte.

Foreningen havde en dejlige oplevelse: ” I Fredericia Tegnsprogsforening er der et rigtig godt sammenhold og det præger hele foreningen. Det bedste var at komme ud i den friske luft og holde Danmark rent. Medlemmerne er SÅ friske og klar – de tager gerne en tørn næste år også 😊”

”Det er en ren win-win situation at få lidt socialt samvær og komme ud at gå samtidig med at vi bidrager til en ren by”

Fredericia Tegnsprogsforening ligger i det tættest befolkede område af døve i Danmark.

Tegnsprogshuset er en medlemsforening for døve og tegnsprogsbrugere fra Fredericia og omregn. Foreningen har 260 medlemmer og en frivillig bestyrelse. Foreningen afholder en række aktiviteter og foredrag.

Sponsorpengene skal gå til foreningens motionsafdeling, der snakker om at indkøbe snappere (så de altid kan samle affald på ture) og affaldsvogne, så det ikke bliver tungt at gå med poserne.