Unge svømmere rydder op

Roskilde Svømning samlede d. 20. juni henkastet affald på Vestre Hede og langs Københavnsvej. 21 unge svømmere og 4 voksne trodsede regnvejret og fyldte 10-15 sække med henkastet affald bl.a.: plastik, cigaretskod, dåser, en skovl og en parasolstang.

’I dag har vi fået bekræftet, hvor vigtigt det er at gøre en fælles indsats for at holde vores natur ren. Ved at deltage i dette arrangement oplever de unge, hvor vigtigt det er at gøre noget for fællesskabet, men også hvor vigtigt det er at passe på naturen’, fortæller deltagerne. ’Den bedste oplevelse var at være sammen på en anderledes måde. Desuden at enkelte biler gav et dyt, som tegn på, at det var godt gået.’

Roskilde Svømning har 4 bassiner og ikke mindre end 27 forskellige svømmehold. Der tilbydes alt fra babysvømning til hold for tweens, undervandsrugby og konkurrencehold.

’Det bedste ved foreningen er, at det er en sport hvor man kan være sammen, mens man stadig kan have individuelle mål’, synes medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr. blev brugt til en afslutningsfest inden sommeren.