Børn lærer at passe på naturen

Støtteforeningen for Vognmandsparkens Børnehave havde stor opbakning til deres indsamling af henkastet affald omkring Himmelsøen i Roskilde Kommune d. 13. juni. 40 børn og voksne fyldte 14 sække med bl.a. cigaretskod, plastikemballage og metalkapsler. Det mærkeligste fund var en bagerist.

’Det var en hyggelig og social tur, samt utrolig lærerigt for børnene at være med på’, fortæller deltagerne. ’Det var en super måde at kombinere en hyggelig stund forældre og børn imellem, lære vores børn en super lektie om natur og miljø og samtidig få et tilskud til vores kasse, så vi fortsat kan få vores børn på koloni og andre gode ture.’

Foreningens formål er at støtte Vognmandsparkens Børnehaves aktiviteter økonomisk, således at børnehaven for eksempel kan arrangere teaterture, busture, koloni og skovture, indkøbe legetøj, udklædningstøj m.v. til huset, til legepladsen eller vedligeholde legeplads m.m.

’Det bedste ved foreningen er at vi er med til at skabe rammerne og oplevelserne i verdens bedste børnehave!’, fortæller medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr er afsat til et “Corona-telt” til børnehaven, som de kan gå søge læ i, når de skal være udenfor på legepladsen.