Hundevenner samler affald

Sydfalster Agility Klub havde 16 medlemmer på affaldsindsamling mellem Gedesby og Gedser d. 1. aug. 7 sække blev fyldt med bl.a. plastik, slikpapir og cigaretskod. De fandt også køleren til en stor legebil, som børn kan sidde i.

’Det var en god rute, uden mange biler, meget børnevenlig’, fortæller deltagerne. ’Vi fik meget positiv respons fra forbipasserende’.

Siden 1998 hvor Sydfalster Agility Klub blev stiftet, har de dyrket agility og spring for medlemmernes hunde. For at prøve evnerne af, deltager de i afslappede konkurrencer med ligesindede fra resten af Lolland-Falster og Sydsjælland flere gange om året. Disse konkurrencer er en hyggelig måde at mødes på, og se om de har fået noget ud af træningen. Det er op til den enkelte hundefører, om man træner i konkurrenceøjemed eller ”kun” for at have nogle dejlige timer med sin hund. Der er både hold for indlæring/begynder/hvalpe og hold for øvede i agility.

’Det bedste ved foreningen er, at vi har et super godt sammenhold på trods af stor aldersforskel’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene skal gå til udskiftning af de fleste af foreningens forhindringer, på grund af nye regler.