Sponsorpenge går til insekthoteller

SF Hvidovre ønsker at gøre en forskel og gøre opmærksom på problemet med henkastet affald, og gik derfor en Ren Natur rute ved Rebæk Søpark og Hvidovre Hospital d. 16. aug. Indsamlingen startede med en forfriskning hos McDonalds, som er en af de fire hovedsponsorer på Ren Natur. 13 deltagere fik fyldt 7 affaldssække med skod, hundelorteposer og cigaretæsker. De fandt også en indkøbsvogn.

’Der var nok at lave – visse steder kunne man blive ved med at finde skod. En komplet opsamling ville nok tage uger…’, fortæller deltagerne. ’Der var godt humør, godt vejr og god stemning – på trods af tilstanden’.

SF Hvidovre er en politisk forening under sloganet: Grønt, bæredygtigt og solidarisk.

’Det bedste ved foreningen er engagement og sammenhold’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene vil foreningen give tilbage til naturen ved at uddele insekthoteller mv. i kommunen.