Mange mundbind havner på gaden og i naturen

19 orienteringsløbere fra FIF Hillerød Orientering gjorde bl.a. rent omkring Teglgårdssøen i regnvejret d. 5. sep. Det blev til hele 14 fyldte affaldssække med bl.a. cigaretskod, mundbind, desinfektionsservietter, plastikposer, fastfoodemballage og pantflasker. En nummerplade og et rat blev også fundet.

’Vi gik samme rute sidste år, og vi glædede os over at der denne gang var mindre affald. Men denne gang mange mundbind og desinfektionsservietter’, fortæller deltagerne. ’Det bedste var at være fælles om at gøre noget godt for natur/miljøet i vores by.’

FIF Hillerød Orientering er en sportsklub for dem, der vil dyrke orientering til fods, i løb eller på MTB i skovene omkring Hillerød. Der er plads til alle aldre. Der er hver uge træninger, hvor man kan komme ud med orienteringskort, løbetræninger i skoven eller styrketræninger inde eller ude afhængigt af årstiden. I weekenderne deltager klubbens medlemmer i konkurrencer landet over.

’Det bedste ved foreningen er at komme ud i naturen, som gerne må være ren! Og at vi er alle aldre fra helt små til medlemmer over 80 år’, fortæller foreningens medlemmer.

Nogle af sponsorpengene gik til en kagemand på dagens indsamling, og så vil medlemmerne forkæle sig selv på den næste klubtur, fx kan de få mulighed for at træne et sted længere væk, måske i Sverige.