Udlandstur i vente

9 store fodbolddrenge fra IS Skævinge Fodbold i Hillerød Kommune var d. 6. sep. rundt om Skævinge skole, fodbold arealer og hovedvej fra udkanten af byen til stationen og rundt om stationen for at samle henkastet affald. 9 sække blev fyldt med plast, folie, kapsler og poser. De fandt også et cykelhjul, en mobiloplader og en pose med gymnastiktøj og -sko, der havde ligget i meget lang tid.

’Det var både hyggeligt og gav drengene lidt respekt for naturen. Og det gav lidt respekt omkring affaldet, da vi talte om, hvor mange år det tager at nedbryde forskellige typer affald. Vi sluttede af med lidt hyggeligt samvær og kage’, fortæller deltagerne. ’Godt humør og interne konkurrencer gav det hele lidt stemning’.

’I IS Skævinge Fodbold er vi er gode til at fastholde drengene i klubben og holdet. På 8 år har vi mistet meget få drenge grundet flytning til eliteklubber, men den store bredde fortsætter’.

Sponsorpengene skal gå til fodbolddrengenes udlandstur til foråret 2021.