Dykkerne fandt skatkiste

21 dykkere fra Dykkerklubben Marsvinet Lillebælt var udfordret af vejr, vind, strøm og dårlig sigt, hvorfor de en stor del af dagen kun kunne dykke i inderhavnen. Dykkerne havde valgt d. 13. sep. til affaldsindsamlingen i havnen. Det var også Naturens dag og Gl. Havns dag i Middelfart, så dykkerne havde medbragt deres udstillingstelt, hvor der blev udstillet vraggods og billeder. I havnen fandt dykkerne: dæk, dåser, flasker, gammelt jern, plasticservice og også så mærkelige ting som stålhegn til afspærring, et TV, haveskulpturer, mobiltelefoner, punge indeholdende kreditkort, kørekort osv., presenninger og et tæppe.

’Det var en fantastisk dag med virkelig god opbakning fra medlemmernes side. Da der var mange arrangementer i området, kom der virkelig mange forbi og kiggede’, fortæller deltagerne. ’I samarbejde med Lillebælt Værftet “fandt” vi en skattekiste på bunden af havnen med chokolade gulddukater, som blev åbnet af børnene på kajen og delt ud. Ellers var det bedste ved dagen sammenholdet ved arrangementet og generelt var det en fantastisk sjov dag’.

Dykkerklubben Marsvinet Lillebælt blev stiftet i 1985, ved en sammenlægning af de 2 klubber Marsvinet og Lillebælt. Foreningen har ca. 110 – 120 medlemmer. Der er plads til alle, og med rigtig mange muligheder for den enkelte dykker og med en placering lige midt i Danmark, er det muligt at nå utroligt mange dykkersteder inden for overkommelig tid, hvis man da ikke bare vælger at dykke i Lillebælt, som er noget af Danmarks bedste naturdykning.

’Det bedste ved foreningen er sammenholdet, den gode stemning og den fantastiske opbakning, efter nogle år, hvor klubben har ligget lidt i dvale aktivitetsmæssigt’, fortæller medlemmerne.

Kraftige vindstød drillede, og betød at foreningens udstillingstelt desværre blev revet fra hinanden og en del af deres indrammede billeder blev knust. Så sponsorpengene skal muligvis gå til et nyt udstillingstelt.