Det er dejligt at kunne give naturen en hånd

Motivationen er stor i Fredericia Kajakklub når det gælder om at holde naturen ren og fri for affald. Derfor tog de endnu en gang en tur langs Østerstrand, ind i erhvervshavnen og en runde i de to lystbådehavne da der var affaldsindsamling i Fredericia i forbindelse med World Cleanup Day d. 19. september.

”Der var en del mindre affald end sidste år. Vi fandt 4-5 stykker småt plast på selve rute 7.”

Klubben havde en dejlig dag i godt vejr og de folk der var på havnen og i vandet var meget interesserede i hvad der foregik.

Sponsormidlerne skal bruges til fællesarrangementer i klubben når Corona tillader det.

Det bedste ved kajakklubben er ifølge medlemmerne: ”at man kommer ud i naturen sammen med en masse forskellige typer af mennesker, der har kajak som fællesinteresse. Så er alder, køn og politisk overbevisning lige meget.”

Klubben var positivt overraskede over at mængden af affald var mindre. De er generelt meget opmærksomme på affald i forvejen, men tror og håber, at de folk de mødte på turen måske blev mere opmærksomme på affald i naturen.

Fredericia Kajakklub har eksisteret siden 1934. Klubben ligger naturskønt nedenfor Kastellet ud til Østerstrand og Lillebælt i Fredericia.