Sponsorpenge hjælper på corona-underskud

D. 20. juni samlede 10 medlemmer af Odense Beachvolleyklub henkastet affald omkring Vollsmose. 9 sække blev fyldt med bl.a. slikpapir, plastikposer, cigaretskod, metaldåser, juicekartoner, aviser, kondomer og en stol, der var smidt i søen.

’Der var rigtigt meget affald, så vi brugte længere tid end først planlagt. Men vi havde en super dag, for det er en rigtig fed måde at gøre noget meningsfuldt sammen som forening’, fortæller deltagerne. ’Vi havde en super dag, som styrkede fællesskabet på tværs af vores hold i klubben! Rigtigt mange har sagt at de vil være med næste år, hvis vi får lov igen :)’

I Odense Beachvolleyklub har de 6 udendørs baner i Dalum, og 3 indendørsbaner i en opvarmet hal på Klokkestøbervej i Odense. Her er altid sol, sommer og glade mennesker – og de giver altid to gratis prøvetimer – så bare kom af sted.

’Det bedste ved foreningen er fællesskabet, frivilligheden og rummeligheden’, synes medlemmerne.

Pengene fra Ren Naturs sponsorer skal foreningen bruge til overlevelse, efter nogle dyre corona-måneder.