Affaldsindsamling gav en tur i svømmehallen

Vejbæk Medborgerhus havde fået 32 af deltagere med på deres affaldsindsamling d. 12. september. De var heldige og havde supergodt vejr, så både store og små gik til opgaven med god energi. Måske fordi der ventede en tur i svømmehallen for alle medlemmerne efter indsamlingen.

De fik samlet 10 sække med papir, dåser og plastemballage og som det mest mærkelige var rester fra bilskrot.

”Den bedste oplevelse ved indsamlingen var det sociale samvær med god snak på turen. Efterfulgt af en tur i svømmehallen med afslutning med kaffebord”

Det bedste ved Vejbæk Medborgerhus er at de har fået overdraget den gamle brandstation og har fået den gjort til et hyggeligt samlingssted og et moderne medborgerhus hvor mottoet er: ”I Vejbæk står vi ikke stille”

Sponsormidlerne skal bruges på endnu flere gode oplevelser til gavn for fællesskabet.