Thorsminde Borgerforening tager hånd om sit nærmiljø

Da Thorsminde borgerforening d. 4. maj skulle ud og samle affald var der stort fremmøde. 21 borgere var ude og samle affald langs den blæsende Vestkyst, men med godt selskab og en grillet pølse i vente, var det en smal sag for deltagerne.

I fællesskabets ånd blev der samlet 13 sække affald fuld af plast, papir, cigaretskod og pantløse dåser.

Thorsminde Borgerforening er en forening med et stærkt sammenhold og en stor opbakning. For foreningen er et rent nærmiljø uden affald en hjertesag. Derudover kan foreningen noget med at samle mennesker – både medlemmer og udefrakommende. Tilfælles er en stor kærlighed til Thorsminde. Dette afspejles også i hvad sponsormidlerne skal bruges til. De skal nemlig gå til affaldstænger, som foreningen kan låne ud til medlemmer og frivillige som går langs kysten.

Ønsker du at vide mere om foreningen, så se her:
https://thorsminde.dk/thorsminde-borgerforening/