Mere affald end vi troede

Slagelse Figur og Hobbyforening samlede 22 medlemmer til affaldsindsamling rundt i Skovsø i Slagelse Kommune d. 7. juni. 11 sække blev fyldt med bl.a. plast og plastkopper, en del af en bagskærm til en lastbil og en stor spand med plastpotter i.

’Det var en hyggelig dag og samvær om en godt projekt – alle var enige om, at vi gerne vil deltage igen til næste år. Der kom flere end der lige var tilmeldt, og alle var glade for at hjælpe med det gode projekt’, fortæller deltagerne. ’Der er mere affald i naturen end vi sådan lige troede’.

Slagelse Figur og Hobbyforening er en forening i Slagelse, åben for alle. Der bliver spillet figurspil, kortspil, brætspil og hvad medlemmerne ellers finder på.

’Det bedste ved foreninger er sammenholdet, og det at nørde vores hobby’, synes medlemmerne.

’Sponsorpengene skal gå til forskelligt spilleudstyr til vores forening, hvor vi spiller alle former for spil på et bord, altså brætspil, DnD (Dungeons & Dragons), Warhammer og lign.’