De skrå brædder udskiftet med en tur på Volden

Hvidovre Amatørscene var d. 21. juni på den sydlige del af Vestvolden i Hvidovre for at samle henkastet affald. De 9 deltagere fyldte 4 sække med bl.a.: Mange cigaretskod, plast i forskellige afskygninger, papir, drikkedåser og flasker. Blandt de mere sære fund var et pengeskab og nogle jernplader, som så ud til at være taget op af åen.

’Vi havde samme rute i 2019, og der var klart mindre affald denne gang. Vi havde en fantastisk tur i naturen, og var igen glade for at indsamle affald, og glædeligt, at der var mindre end i 2019’, fortæller deltagerne. ’Det var dejligt med positive tilkendegivelser fra forbipasserende.’

Hvidovre Amatørscene er for alle, der er interesseret i selv at lave teater – uanset om man vil være på scenen, lave lyd eller lys, sy kostumer eller instruere. Foreningen går lige så meget op i at lave amatørteater af bedste skuffe som at have det godt sammen. Foreningen er også for dem, der vil se amatørteater af høj kvalitet. Teatersalen kan rumme 48 publikummer per forestilling, og der spilles 2-3 forestillinger om året.

Vi har et fantastisk sammenhold i HVAS, og deltager gerne i alternativer til vores kerneydelse, at lave teater’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene indgår i Hvidovre Amatørscenes samlede økonomi, og vil blive omsat til forestillinger for publikum.